Голова Офісу президента України Андрій Богдан взяв участь у благодійній акції на допомогу семирічній Дарині Білецькій, яка хворіє на ВІЛ, повідомляє Telegram-канал “Инсайдер UA”.

Лотом, який Богдан виставив на аукціоні, стала особиста зустріч та спілкування з ним за чашкою кави. Усі гроші, які вдасться заробити на продажі цього лоту, підуть на лікування ВІЛ-інфікованої Дарини Білецької.

Варто зазначити, що початкова вартість зустрічі та чашки кави з Богданом становить 5 тисяч гривень.

Всього в аукціоні на допомогу Дарині Білецькій виставлено вже 74 лоти. Серед інших учасників - екснардеп, а нині помічник начальника ГУНП Києві Євген Дейдей, ще один екснардеп Дмитро Лінько, чинний народний депутат Олександр Аліксійчук, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, лідер Радикальної партії Олег Ляшко та багато інших відомих людей з Рівненщини та всієї України.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадуємо, що в інтернеті опублікували фотожабу з приводу того, що Андрій Богдан не зміг поїхати разом із президентом Володимиром Зеленським в Давос на Всесвітній економічний форум.

Як повідомляв Знай.uа права рука Зеленського Богдан засумував: "Ти дивись яка лисиця... Наробила і в нору".

Також Знай.uа писав про те, що глава СБУ Баканов потрапив під приціл НАБУ: у чому звинувачують близького друга Зеленського.