Журналіст, бізнесмен і претендент на посаду мера Києва Андрій Пальчевський дав пораду президенту України Володимиру Зеленському, як варто діяти, щоб коронавірус не проник в Україну. Відповідне відео розмістив у Facebook.

"Перший випадок коронавіруса знайдений в Україні. Підтвердження є. Вважаю за необхідне звернутися до президента України, який, як правило, за кордоном, або до того, хто приймає рішення, закрити прямі рейси з Китаю, а також подивитися всі пересадочні. Всі, хто прибув зараз, треба посадити на карантин, цих людей треба витримати. Тим більше вірус передається без будь-яких видимих причин. Знову будемо готові. Долетались, Іран не закрили, Китай зараз не закрили. Чекаємо", - зазначив Пальчевський.

Раніше він розповідав про те, як у Китаї мають намір побудувати лікарню для тисячі заражених коронавірусом всього за тиждень.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Хочу поділитися маленькою, але радісною новиною. За 7 днів буде побудована лікарня для хворих коронавірусом. Маленька деталь: лікарня буде збудована в Китаї. А у нас все стабільно, як і обіцяв наш президент. Зловили чергового чиновника Моз, який іншому депутату від "Слуги народу" пропонує гарненько поворовать з медичного бюджету. Відчуваємо себе впевнено, впевнено, хочеться сказати: щоб ви всі здохли", - розповів Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський обурився невгамовними апетитами Коболєва і Вітренко.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пролив світло на мильні біографії "слуг народу" і попередив Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський глянув на гривню, продаж землі і зробив сумні висновки.