Депутат російської Держдуми і колишній прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська заявила, що у президента України Володимира Зеленського стався зсув. Так, за її словами, український лідер під час візиту до Польщі вирішив з польським президентом він вирішив показати світу "урок махрової русофобії". Про це вона написала допис на своїй сторінці у facebook.

Скріншот, фото з facebook

"При всій моїй повазі до Володимира Зеленського, але... щось у нього стався зсув по фазі... Разом з польським президентом він вирішив показати світу "урок махрової русофобії" — звинуватив СРСР у розв'язанні Другої світової війни і Голокосту. Про поляка і говорити нічого — у нього давно мізки випалені нацизмом", - заявила Поклонська.

І додала трохи своєї "правди". За її словами, більше трьох років фашисти ґвалтували українську землю, окупувавши її. Республіка втратила п'яту частину населення: загинуло від 8 до 10 мільйонів чоловік. Кожен шостий боєць Червоної армії був українцем. До речі, завдяки нашим воїнам були звільнені "табори смерті", які створили нацистські виродки.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"А ось загони Бандери, Шухевича та інших "гітлерівських агентів", яких підняли на прапори сучасні бойовики, як раз і влаштували різанину євреїв, росіян у самій Україні. Найстрашніші кари, грабежі, зґвалтування — вся ця кров нашої історії стікає з прапорів нинішніх бойовиків, які стали їхніми нащадками", - розповідає Поклонська власну версію історії.

За словами Поклонської, списати Голокост на Радянський Союз навіть годованці Майдану не додумалися...

"Такого ми від вас просто не очікували... Та й тим більше, Володимир Олександрович, ваш дід — командир мінометного взводу — у 1944 році отримав два ордени Червоної Зірки, війну закінчив лейтенантом", - зауважила вона.

І на завершення запитала у Зеленського: "Вам перед дідом не соромно?"

Нагадаємо, Зеленський оголосив про зміни в уряді: "Потрібно підбирати ідеальну команду".

Як повідомляв портал Знай.ua, місія МВФ офіційно заявила про завершення роботи в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що відомий український журналіст Ігор Лесєв різко розкритикував діяльність нинішньої влади України.