29 січня у Харкові вшановували героїв Крут - майже чотири тисячі учасників пройшли центральною вулицею міста зі смолоскипами. Свою акцію вони присвятили пам'яті про подвиг українських юнаків, які 102 роки тому не побоялися вступити в нерівний бій із цілою армією.

До маршу приєдналися і герої сьогодення, які воювали на сході країни. Наприкінці акції 50 ветеранів АТО і матері загиблих бійців отримали державні нагороди.

На урочистостях були також присутні молоді ветерани російсько-української війни. Лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький назвав їх "Крутянцями сьогодення".

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Переповнена зала обласної Філармонії: тут на урочистих заходах матері загиблих бійців, волонтери, патріоти Харкова, а також молоді ветерани сучасної війни, багатьом з присутніх було по 16-18 років, коли вони йшли на фронт – справжні Крутянці сьогодення", - написав Білецький в Telegram-каналі.

Нагадаємо, Білецький назвав річницю бою під Крутами справжнім Днем українського студента.

Як повідомляв портал Знай.ua, Білецький звернувся до українців у День Соборності прозорим натяком.

Також Знай.ua писав, Андрій Білецький дав Зеленському пораду щодо Донбасу: "Їх потрібно ставити на коліна".

.