В соцмережах президента Володимира Зеленського з'явилося відео того, як глава держави показує роботу нового Офісу протидії рейдерству. Причому він показує це на прикладі однієї конкретної людини – киянина Юрія Ляшенка, у якого "віджали" успадковану квартиру. Відбувалося все ще напередодні Нового року, чоловікові за сприяння президента повернули квартиру, яка дісталася йому від родички.

Виявилося, що Юрій Ляшенко став власником квартири, але з'явилися нібито "родичі" покійної, які швиденько і незаконно прибрали нерухомість до рук. І хоча потерпілий звертався у відповідні інстанції, повернути спадщину йому не вдалося. На відео можна побачити, як киянин спілкується з Зеленським і розповідає йому свою проблему, далі вони їдуть до міністра юстиції Денису Малюськи в Офіс протидії рейдерству. Там Юрію Ляшенко оформлюють всі документи на повернення житла. Далі він з'являється у квартирі і виселяє "рейдерів". І в кінці можна побачити, як чоловік повертається в порожню квартиру, яка дісталася йому по праву. Малюська заявив, що так працює новостворений Офіс протидії рейдерству.

Ви чули про Офіс протидії рейдерству? Ні? Так? Хай там як – він працює і працює результативно! Передмова. На проблему рейдерства громадяни справедливо жалілися мені одразу після обрання Президентом. Незаконне заволодіння майном відбувалося по всій країні. Тому одним із першочергових завдань я визначив саме боротьбу з рейдерством. Наприкінці 2019 року до мене звернувся кінорежисер Юрій Ляшенко, в якого рейдери захопили житло. Злодіїв не зупинили ні заслуги митця, ні його поважний вік. У 2009 році він хотів отримати спадщину – квартири від померлої родички, тож звернувся до відповідних державних органів. Тим часом нерухомість захопили сторонні особи. Попри перемогу потерпілого в судових процесах, нотаріус відмовився виконувати рішення Верховного Суду. Згодом Юрій Ляшенко дізнався, що квартири перереєстровано на третіх осіб. Вислухавши кінорежисера, я у супроводі його адвокатів вирушив до новоствореного Офісу протидії рейдерству, де Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації в терміновому порядку ухвалила рішення скасувати незаконну реєстрацію, а міністр юстиції Денис Малюська підписав відповідний наказ. Після того, як усі необхідні документи було отримано, особи, що незаконно займали квартиру кінорежисера, залишили її 30 грудня 2019 року. Юрій Ляшенко повернувся до своєї оселі. Офіс протидії рейдерству розташований у Києві на вул. Сверстюка, 15. Контактний телефон: (044) 237-09-96. Зіткнувшись із фактами рейдерства, звертайтеся, і ви отримаєте допомогу.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Woensdag 29 januari 2020

Нагадаємо, філологи назвали найпопулярніше слово 2019 року, і це не Зеленський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп готовий показати ще одну стенограму секретної розмови з Зеленським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленського.