Відомий українськи політолог, блогер і журналіст Михайло Подоляк звернулася до своїх читачам та користувачам мережі щодо того, як в даний момент перша леді країни Олена Зеленська зустрічає хвилю негативу на свою адресу. Відомо, що дружина президента України Володимира Зеленського зареєструвала новий профіль у мережі Facebook.

Про це Михайло Подоляк пише в соціальній мережі Facebook.

Публікація Олени Зеленської, Facebook
Публікація Олени Зеленської, Facebook

"Олена Зеленська робить у соціальних мережах власну офіційну сторінку, щоб в оперативному режимі викладати туди репортажі про власні проєкти. Нормально? Безумовно. Стандартна і обов'язкова за теперішніх часів практика. Хочеш — дивишся. Не хочеш — ігноруєш. Але тільки не в нашому випадку... А що відбувається у нас? Чергова мережева "п'ятихвилинка ненависті". Майже класичне "вб*й її". Гігантське і немилосердне виття розлючених і саме/ображених. Чимала юрба адептів ненависті, яких досі рясно годують вчорашні кумири, тут же хижою зграєю накинулася на... FB-сторінку. Щоб у найвитонченіших і найжчих формах ображати людину. Не/не - не критикувати, не робити уточнення, не дискутувати, не ставити навіть складні або болючі питання. А саме заливати все найдобірнішою отрутою. Рвати людське на лахміття. Показувати свої злісні оскали... Ідеальна ілюстрація того, чому ми на огидному дні так захоплено копаємося в відходах людських цивілізацій. Тому що в країні і справді вже сформувалася повноцінна індустрія "злісних хунвейбінів"", - пише Подоляк.

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеркаль спливла в несподіваному місці: спокусилась на премії?

Як повідомляв Знай.uа слуги народу хочуть відібрати у школярів телефони: "Діти не повинні витрачати час".

Знай.uа писав, Олена Зеленська відмовилася від Instagram: де тепер шукати першу леді.