Дружина президента України Володимира Зеленського Олена звернулася до своїх підписників у соцмережі Instagram з проханням.

Так, перша леді країни створила власний Facebook-акаунт – lenazelenska.official, щоб частіше ділитися з шанувальниками роздумами на різні теми.

"Мені хочеться якомога більше ділитися з вами нашими з командою задумами і перемогами, розповідати, що вдається, а що не дуже, бачити вашу підтримку і чути критику (конструктивну) і знати, що ви зі мною. Тому шукайте мою сторінку olenazelenska.official у Facebook, де більше простору для тексту і роздумів. Instagram хочу розвантажити від лонгридів і залишити тут найцінніше – емоції. Чекаю на вас у FB!" – написала Зеленська.

Нагадаємо, що перша леді Олена Зеленська відвідала навчальний заклад для дітей зі складною формою інвалідності в Ізраїлі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Мендель ледь не затьмарила першу леді зверненням до Зеленського: "Не можна дякувати".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська трепетно привітала чоловіка Володимира Зеленського з днем народження. 25 січня президенту виповнилося 42 роки.