Ходять чутки, що після Нового року голова Офісу президента України Андрій Богдан знаходився в досить пригніченому стані. Про це повідомляє "Страна".

Андрій Богдан

"Він був у якійсь апатії, працював абияк, йшов з Офісу о другій-третій годині дня. Виглядав дуже сумним. Став уникати відвідування публічних заходів", - повідомив один знайомих Богдана.

Деякі вважають, що такий настрій глави Офісу президента через політичні проблеми. І подейкували навіть про швидку відставку Богдана.

Однак з'ясувалося, що саме в цей час він розлучився зі своєю коханою дівчиною - співвласницею бренду купальників і нижньої білизни La Мага Анастасією Слиічною.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Джерела з близького оточення Андрія, розповів, що голова ВП і його кохана зробили паузу в своїх відносинах.

"Анастасія поїхала з його будинку у Кончі-Заспі. Їх відносини на паузі. Через це Андрій деякий час був у пригніченому стані. Але зараз уже відійшов і знову включився в роботу", - повідомило джерело.

Андрій Богдан та Анастасія Слічна

До речі, 29 грудня Анастасія Слічна святкувала подвійне свято: день народження та річницю відносин з Андрієм Богданом.

Раніше Слічна розповідала, що в 2018 році Андрій Богдан прийшов її привітати і з того моменту між ними зав'язалися стосунки.

"З Андрієм ми знайомі давно, нас пов'язувала спільна компанія. Ми часто перетиналися на спільних заходах, вечірках і вечерях. Андрій дуже розумний, порядний, цілеспрямований чоловік, я поділяю його життєві принципи та цінності, до речі, він володіє унікальним почуттям гумору. Більш близько спілкуватися ми почали наприкінці минулого року. Андрій прийшов до мене на день народження і вкрав моє серце", - поділилася дівчина.

Анастасія Сличная

Також закохана пара повела зимові канікули за кордоном. А ось по поверненню до Київа, в середині січня між ними почалася криза у відносинах. Вони вирішили роз'їхатися.

Потім, Слічна сама полетіла на вихідні до Риму, а Андрій кілька днів провів у відрядженні в Одесі.

"Так, все не так гладко. Ніхто ж нікого не приховував, за рік вони багато де разом побували. Свята, компанія, спільні фото. Це в якійсь мірі зобов'язує. Може, звичайно, помиряться. Але зараз живуть окремо", - повідомило джерело.

Також з'явилася інформація, що пара планує "залишитися друзями".

Нагадаємо, що глава Офісу президента Андрій Богдан розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook абстрактне зображення з простою підписом на ній: "Скукатища".

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава Офісу президента України Андрій Богдан взяв участь у благодійній акції на допомогу семирічної Дарині Білецької, яка хворіє на ВІЛ.

Також "Знай.ua" писав, що через форум в Давосі Богдана вписали в влучну фотожабу.