Президент України Володимир Зеленський провів нараду з Кабінетом міністрів та представниками Нафтогазу щодо питання зниження тарифів на послуги опалення для населення.

Про це стало відомо з публікації Офісу Президента. Відео з наради було опубліковано на офіційній сторінці ОП в соціальній мережі Facebook.

Зеленський висунув вимогу досягти зменшення цін на теплопостачання на 25-30% незалежно від початкових умов. Також президент вимагає назвати ті підприємства, які не виконали вимоги щодо зниження тарифів.

Нарада щодо зменшення сум у платіжках за теплопостачання.

Президент України Володимир Зеленський провів нараду, на якій обговорювалося питання зменшення сум у платіжках за теплопостачання. Чому грудневе зниження у різних областях коливається від 5 до 35%? Чи вдасться вивести цей показник за січень і лютий на рівень 25-30% по всій Україні? З яких причин нарахування не зменшилися у Миколаївській та Чернівецькій областях? Про це та інше дивіться у влозі.

Geplaatst door Офіс Президента України op Zaterdag 1 februari 2020

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

“Можна список цих людей? Список, хто не імплементував цю формулу, про яку ми говорили і всі боролися. Потрібен список цих людей. Ми з ними говорити, будемо запрошувати до нас”, - наполягає президент Зеленський.

Президент Володимир Зеленський на нараді щодо тарифів на тепло, Facebook ОП

Під час наради прем’єр міністр Олексій Гончарук заявив, що тарифи знизили 143 підприємства в 122 населених пунктах України. Однак, сума в платіжках зменшилась неоднаково: ціни знизилися від 5 до 35 відсотків.

Окрім того, тарифи не змінилися у Чернівецькій та Миколаївській областях.

Нагадаємо, раніше Зеленський зрубав майже 5 мільйонів: в НАЗК оприлюднили декларацію президента.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові тарифи на тепло зроблять стрибок у несподіваний бік, такого ще не було.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський запропонував роздати дітям 23 тонни нерозмитнених іграшок.