Як відомо, днями народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Брагара порадив в прямому ефірі телеканалу "112" продати "елітного" собаку пенсіонерці, яка запитала у нього, як їй жити на пенсію всього у 2 тисячі гривень. І за дивним збігом обставин, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко практично тоді ж презентував українцям власного чотирилапого улюбленця.

Відповідний відеоролик він опублікував на власній Instagram-сторінці.

"Привіт. Ти моє сонце. Так, це наш новий член сім'ї – Лінда. Подивіться на це сонечко, яка вона маленька та красива. Ти виростеш дуже хорошою собачкою, і тебе тут усі будуть любити. А як в неї серце тьохкає… не бійся, тут в тебе такі подруги будуть, що допоможуть відразу. Хто хоче взяти собі собачку, то не шукайте породних, ідіть візьміть у притулку, адже там просто чумові собаки", - говорить політик у відео.

Ляшко, фото - KP.UA
Ляшко, фото - KP.UA

Щодо користувачів соцмереж, то їм ролик сподобався, вони підтримують Ляшка. Однак є й ті, які жартують, що політик не зможе заплатити за газ, бо в нього звичайний пес.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, подружка Ляшка спустила на Львівщині 2 мільйони: плани — радикальні.

Як повідомляв Знай.uа, Ляшко блиснув розумом на каналі Порошенка: "Нічого доброго не буде"

Знай.uа писав, Ляшко пообіцяв пляшку коньяку будь-кому: як отримати приз від екснардепа.