Сьогодні, 3 лютого в Україну з офіційним візитом прибуде Президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган. Про це йдеться у пловідомленні прес-служби Офісу президента Володимира Зеленського. Розклад заходів, пов'язаних з приїздом турецького лідера Реджепа Ердогана повідомили на сайті українського гаранта.

Офіційна церемонія зустрічі президентів почнеться в 11:00 біля Маріїнського палацу.

В 13:30 лідери двох країн підпишуть двосторонні документи, і в 13:40 дадуть спільну прес-конференцію. Глави держав також візьмуть участь у роботі Українсько-турецького бізнес-форуму.

Зеленський і Ердоган, сайт президента України
Зеленський і Ердоган, сайт президента України

Про це розповів голова групи дружби Туреччини й України у Великих національних зборах, депутат Йилдирим Тугрул Тюркеш.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Перш за все хочу зауважити, що бізнесова складова недостатня для України та Туреччини. $4 млрд товарообігу – це ніщо. Ми повинні збільшити його та сприяти бізнесу, співпраця має бути більш інтенсивною. Це номер один", - сказав Йилдирим Тугрул Тюркеш.

Сторони планують збільшити товарообіг між країнами, адже хочуть налагодити більш інтенсивну співпрацю.

Володимир Зеленський, фото: zik.ua
Володимир Зеленський, фото: zik.ua

"Номер два - це політичні питання. Туреччина в хороших відносинах з Україною. Але у нас певні відносини з Росією. Ми намагаємося взяти на себе роль в вирішенні деяких питань. І ми будемо продовжувати працювати в цьому напрямку", - зауважив депутат турецького парламенту.

Нагадаємо, українець відкликав свій голос за Зеленського через "Квартал 95", подробиці.

Як повідомляв Знай. ua, Помпео побував там, де не ступала нога Зеленського.

Також Знай. ua писав, що офіс президента Зеленського потрапив у скандал після вбивства героя на Донбасі.