Юрист з Черкас, секретар Національної спільноти журналістів України Валерій Макеєв заявив про те, що відкликає свій голос за Володимира Зеленського, який він віддав за нього на виборах.

"Повторюся – з позицій права – це абсурдно. Голосування – це своєрідний публічний ненормативний акт, який вичерпує свою дію фактом виконання: проголосував – і отримано на певний термін ту владу, яку заслуговуєш", - пише він.

Він розповів, що серіали не винні, і що він з родиною дивився передачі Вечірнього кварталу і серіали "Слуга народу" і "Свати".

"Та нещодавно просто різонуло, коли Президент проголошує промову співчуття родинам загиблих в Ірані жертв авіатрощі, а вже за кілька хвилин по тому грає в кварталі "придуркуватого президента" (без зазначення на екрані, що це повтор передачі дворічної давнини): декілька секунд – просто шок. Я вже просто не переглядаю "Вечірній Квартал" – не може одночасно існувати і "пародія на президента", і реальний поміркований президент найбільшої в Європі країни в одному образі. Це аналог історії "кондитера" з "сліпими трастами". Тільки тут все очевидно: Президент – за посадою, а за "роялті" від Кварталу – все ще "актор". Час дорослішати", - розповів він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він зазначив, що не може просто "проковтнути" те, що роблять "дебіли і профани". В якості прикладу він навів "судову реформу", яку назвав швидше "судовим геноцидом", а також згадав "Закони про пресу", законопроекти "про медіа" та "Про дезінформацію".

"Сьогодні говоримо про майбутнє України. Про дітей. Вставити "одним розчерком пера" у Закон "Про освіту" норму, за якою дітей з вадами здоров’я просто викидають на вулицю – це "злочин проти людяності". Іншого визначення не підберу. Це – результат "турборежиму". "Слуги", не переймаючись тим, яка сволота вставила у прикінцеві положення цю блюзнірську норму, за якою санаторним школам немає майбутнього, перетворились у "катів дітей"… З часів царя Ірода подібних випадків було не багато…", - пише він.

При цьому юрист зазначив, що "геноцид хворих дітей" – це вже остання крапля при прийнятті рішення про "відкликання голосу".

Нагадаємо, український політолог жорстоко змішав з брудом нардепів Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Помпео побував там, де не ступала нога Зеленського.

Також Знай. ua писав, що офіс президента Зеленського потрапив у скандал після вбивства героя на Донбасі.