Голова Верховної Ради Дмитро Разумков звернувся до депутатів і закликав не забувати слуг народу про те, звідки вони прийшли в парламент. Про це він заявив під час погоджувальної ради 3 лютого.

"Думаю, що багато з тих, хто сьогодні працює в Раді, поділяли позицію, що іноді створюється враження, що коли людина потрапляє у ВР – то клімат стає інший якийсь, вакуум, і люди починають жити в якійсь іншій реальності, відірвані від суспільства, відірвані від людей і від проблем, які є у людей", - зауважив Разумков.

Разумков оголосив війну "очманілим ручкам" в Раді
Разумков оголосив війну "очманілим ручкам" в Раді

За словами Разумкова, депутати дуже швидко "із зручних крісел можуть потрапити ближче до людей", бо нардепи мають і права, і обов’язки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Разумков закликав народних обранців "залишатися людьми" незважаючи ні на що, аби потім не було соромно дивитися їм в очі.

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко під час погоджувальної ради влаштувала Разумкову холодний душ. За її словами, країна летить у прірву по всіх економічних показниках і це дуже сумно.

Нагадаємо, раніше "Центр Разумкова" з'ясував, за кого б голосували українці, якби вибори відбулися найближчим часом: результат здивував всіх.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що у Конституції України необхідно закріпити норму про традиційні сім'ї, в яких шлюби укладаються між чоловіками та жінками.

Також "Знай.ua" писав, що Олега Сенцова продовжать використовувати для зниження рейтингу Володимира Зеленського