Народний депутат України Ілля Ківа відреагував на те, що в мережі оприлюднили його розмова зі скандальним російським політичним діячем Володимиром Жириновським. Відповідне відео опублікував на своєму Telegram-каналі журналіст Андрій Павловський.

Так, у Ківи журналісти запитали, чи дійсно він листувався з Володимиром Жириновським.

"Господи, а хто це по-вашому? Це був дід Мороз. Я не знаю, що вони там побачили, насправді я щиро вам кажу. Мені треба буде переглянути листування, бо стільки з ранку було повідомлень, стільки інформації. І вони (журналісти, які побачили листування Ківи, - прим. ред) люблять підглядати, правильно? Життя стає яскравішим, правильно?" - намагався віджартуватися Ківа.

Журналіст поцікавився, що якщо листування дійсно правдива, то чому Ілля Ківа листується з депутатом державної Думи РФ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А в чому проблема, я перепрошую? Державна Дума РФ, парламентарій, ми ж намагаємося якось знайти компроміси і точки дотику, нам же потрібно повернути територію і нам же потрібно встановити економічні відносини, які зміцнять добробут українського народу", - говорить Ківа.

Він додав, що знайомий з Володимиром Жириновським знайомий ще з ефірів 2015 року і тільки дистанційно, а в Росію не в'їжджав.

Нагадаємо, Ілля Ківа отладил постачання наркотиків в ігрових залах і досі отримує відкати.

Як повідомляв Знай. ua, Ківа поскаржився Жириновському на Гончарука, обізвавши його "під*ром".

Також Знай. ua писав, що скандальний нардеп Ілля Ківа обізвав українців "тупим стадом" з-за Голокосту і Бандери.