Стало відомо, що народний обранець Сергій Рудик прийшов на засідання в Верховну Раду України з годинником, за повну вартість якого можна купити автомобіль. Відповідне фото оприлюднив кореспондент "Апострофа" Олександр Гончаров.

Сергій Рудик

Так, годинник Rolex _Archive Cellini Danaos XL відноситься до класу "люкс". Розмір корпусу - 38 міліметрів, виконаний у жовтому золоті. Також цей елітний годинник з ручним заводом. Ремінець зроблений зі шкіри алігатора із вставками із золота. До того ж аксесуар водонепроникний.

Сергій Рудик з новими годинами, Олександр Гончаров

Слід зазначити, що Сергій Рудик є самовисуванцем по виборчому округу № 198 у Черкаській області. Голова підкомітету з питань державного боргу та фінансування державного бюджету Комітету ВРУ з питань бюджету. Свою кар'єру він починав з посади вихователя Вижницької школи-інтернату Чернівецької області. Разом зі своєю дружиною Маріанною виховує 3 дітей: синів Максима, Івана та доньку Євгенію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що у Верховній Раді України сфотографували депутатшу з оригінальним аксесуаром.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховна Рада на засіданні провалила голосування за постанову про порядок доопрацювання законопроекту №1014 із змінами до Конституції в частині розширення повноважень президента України.

Також "Знай.ua" писав, що в мережу опублікували фото листування нардепа від ОПЗЖ Іллі Ківи нібито з російським депутатом Володимиром Жириновським.