Народний депутат Ілля Ківа відповів на запитання журналістки про те, на скільки місяців комуналки вистачить продажу собак і дав дивні поради про те, як людям з низьким доходом оплатити комунальні послуги. Про це він розповів у коментарі журналістці Громадського.

Журналістка задала Ківі питання на підрахунки, на скільки часу пенсіонерці вистачить собак, щоб заплатити за комуналку, якщо у неї є німецька вівчарка змішаної національності, чихуахуа українська і пекінес звичайний.

Ілля Кива
Ілля Кива

Депутат припустив, що від 3 до 6 місяців. Крім того, народний депутат дав інші поради, як можна оплатити комуналку українцям з низьким доходом.

Так він запропонував, що можна ловити горобців і голубів і продавати їх в цирк. Відловлювати їх можна на дахах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ківа також дав пораду, що можна продати нирку або печінку, а на гроші безбідно жити півтора року. Журналістка зазначила, що в нашій країні за це передбачена кримінальна відповідальність, а нардеп пояснив, що в Молдові прийняли закон і все в селах без нирок живуть безбідно.

Поради Киви

Скільки собачої валюти потрібно зібрати, аби оплатити комуналку? Відповідь на це запитання знає Ілля Кива

Geplaatst door hromadske.ua op Dinsdag 4 februari 2020

Нагадаємо, ветеран АТО Майман розповів, чим закінчилася бійка з Ківою.

Як повідомляв Знай. ua, Ківа поділився фантазіями про листування з Жириновським.

Також Знай. ua писав, що Ківа безглуздо виправдався за переписку в Раді.