Кабінет міністрів на засіданні у середу призначив Желько Марчека тимчасово виконуючим обов'язки голови правління "Укрзалізниці". Про це йдеться в розпорядженні №64-р на сайті Кабміну.

Скріншот, фото з сайту Кабміну

Згідно з розпорядженням, на члена правління акціонерного товариства "Укрзалізниця" Марчека Желько тимчасово покладаються обов'язки голови правління. Він виконуватиме обов'язки керівника УЗ до обрання голови правління.

Скріншот, фото з сайту УЗ

Марчек, член правління "УЗ", буде керувати компанією до призначення в установленому порядку нового голови правління.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Марчек працює в "Укрзалізниці" з 2014 року. Спочатку він був незалежним членом наглядової ради, а у червні 2016 року став членом правління.

У 2013-2014 роках був директор з персоналу групи Starlightmedia, у 2007-2013 роках - директором по персоналу "Дніпроспецсталі".

Він також брав участь у проекті реформування HR-напрямку в компанії "Нова пошта".

Майже 13 років працював у корпорації Мcdonald's в Україні, Румунії та Югославії.

Нагадаємо, що Укрзалізниця несподівано помножила рівень страждань, пасажири втомилися.

Як повідомляв портал Знай.uа, пасажири потяга №128 "Ковель-Харків" на півдорозі до Кременчука побачили на столику тарганів.

Також портал Знай.uа писав, як будуть співпрацювати Укрзалізниця і німецька Deutsche Bahn.