У мережі з’явилося відео, на якому людина, ідентифікована як народний депутат від партії “Слуга народу” Олександр Кабанов, прямо у Верховній Раді обговорює “свіжу пластику” народної депутатки і лідерки “Батьківщини” Юлії Тимошенко.

Юлія Тимошенко - фото Знай.ua
Юлія Тимошенко - фото Знай.ua

На відео можна побачити, що нардеп листується в месенджері з жінкою на ім’я Яна (імовірно, дружина Кабанова). У присвяченій побутовим питанням розмові депутат також прокоментував зовнішній вигляд Тимошенко, припустивши, що депутатка вдалася до послуг пластичного хірурга.

Листування нардепа Кабанова

“А у нас тут Юлія Володимирівна зі свіжою пластикою”, - написав Кабанов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Гарна”, - висловив свою оцінку нардеп.

Сьогоднішній день у Верховній Раді відрізняється гарячими дискусіями, що викликано обговоренням питання про ринок землі. Саме цю проблему коментувала Тимошенко за трибуною.

Нагадаємо, раніше Тимошенко спантеличила українців дивним привітанням з Новим роком: "Буде ж*па".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тимошенко оновила образ після перепалки з Зеленським: такою її не бачили давно.

Також "Знай.ua" писав, що чорна кішка Тимошенко збудила вбранням чоловіків-депутатів.