Нардеп з президентської фракції "Слуга народу" Олександр Кабанов займається купівлею нового авто Jaguar F-Pace престиж-комплектації, яке коштує 63 тисячі доларів США. Вибір депутата помітив співробітник ЗМІ Олексій Липовецький спеціально для TK Media.

Журналіст TK Media побачив, як Кабанів пропонує своїй дружині придбати машину Jaguar F-Pace.

"Може купимо Ягуар F-pace? 63к, в наявності шоколадний з білим салоном. Вистачить на перший внесок з нульовим кредитом", — написав він.

Скріншоти

Потім дружина нардепа почала шукати цю модель в інтернеті.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Така?" — запитала вона і прикріпила посилання.

"Це спортивна. А там престиж-комплектація. Пневмопід'ємника немає, все інше є", — відповів Кабанів.

Скріншоти

Також нардеп відправив таке ж повідомлення контакту, який підписаний як "Берд Страхова".

Скріншоти

протягом 2 пленарних тижнів Кабанів неодноразово заходив на сайти продажу авто і дивився цікавить його варіанти.

Скріншоти

Скріншоти

Для того, щоб придбати машину у розстрочку, Кабанову потрібна була довідка про доходи. Але, апарат Верховної Ради України не поспішав її видавати, з-за чого нардеп зірвався на свою помічницю Ганну Троїцьку.

Скріншоти

Потім Олександр поскаржився дружині на свою помічницю. Він назвав її "тупою ледачою сукою", яка "не може взяти дублікат довідки про ЗП" і додав, що у нього "опускаються руки".

Скріншоти

Дізнавшись про проблеми Кабанова, його співрозмовник заявив, що зробив би йому неправдиву довідку про доходи, якщо б той не був публічною особою. У відповідь депутат запропонував зробити відповідну довідку своїй дружині, назвавши її декретну відпустку роботою на ауторсе.

""Берд Страхова": Якщо б ти не був публічною особою, я б тобі таку довідку зробив, вже катався б), Депутат Кабанів: Роби дружині, "Берд Страхова": А декрет як же засвічений?, Депутат Кабанів: На аутсорсингу, дистанційно", - йдеться в листуванні.

Скріншоти

Через тиждень "Берд Страхова" відзвітував про позитивне рішення щодо розстрочення для нардепа.

""Берд Страхова": Сьогодні буде тобі інфа, все на контролі, Депутат Кабанів: Що за інфа? Припиніть загрожувати народному депутату!, "Берд Страхова": Бл*) Справа на комітеті. Сьогодні скажуть результат)), Депутат Кабанів: А який вони скажуть?)), "Берд Страхова": Позитивний, Депутат Кабанів: Божественно! А то Яна з ранку вже на тестовій розсікає, балдіє, небезпечно її розчаровувати))", - йдеться в листуванні.

Скріншоти

В цей же час дружина Кабанова відправила повідомлення "машина вогонь".

Скріншоти

Потім він спілкувався з дружиною.

"Звідки інфа про камеру і машину?", — запитав Кабанів.

"Машина вогонь. Їде 200 навіть непомітно", — відповіла його дружина.

Скріншоти

На це він сказав їй забронювати авто та заявив, що "закине бабло". Кабанов готовий зробити внесок у вигляді 30% від суми, що становить трохи більше 20 тисяч доларів.

Також, нардеп попросив дружину знайти інструктора з активного водіння.

Скріншоти

У відповідь Кабанову вона відправила фото нового автомобіля.

Скріншоти

Нагадаємо, що нардеп від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко потрапив у скандал. Так, на цей раз народний обранець "спалив" листування своїх колег, а також розсекретив назва робочого чату політичної сили Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, 20 грудня в одному з найдорожчих київських нічних клубів CHI відбувся святковий корпоратив фракції "Слуга народу".

Також портал Знай.ua писав, що скандальний народний депутат від "Опозиційної платформи — за життя" Ілля Ківа побився у Верховній Раді під час засідання аграрного комітету парламенту.