Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук доручив Регламентному комітету Верховної Ради розібратися з чоловіком, який зі зброєю перебував у сесійній залі під час скандалу нардепів.

Варто зауважити, що під час засідання у ВР, на якому повинні прийнятий закон про відкриття ринку землі, відбувся конфлікт, який переріс у блокування трибуни народними депутатами фракції "Батьківщина" та "Слуга народу".

Фото зі сторінки нардеп

Відтак, пізніше позафракційний нардеп Сергій Рудик заявив, що під час протистояння політиків помітив чоловіка зі зброєю. У зв'язку з цим, він звернувся до керівництва парламенту щодо недопустимості такої ситуації.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окрім цього, на Facebook-сторінці народного депутата України Максима Саврасова можна побачити відповідні фотографи, на яких і дійсно видно чоловіка з пістолетом. Припускається, що це ймовірний охоронець голови ВР Дмитра Разумкова.

Нагадаємо, раніше будинок Зеленського "взяли в облогу" розлючені і працьовиті: чого вимагають від президента

Як повідомляв портал "Знай.ua", Офіс Зеленського оточили українці з цілою низкою вимог - чого хочуть від президента за 5 років, відео та фото

Також "Знай.ua" писав, "Ні" продажу землі — копи ледь стримують навалу під Радою, гніву людей немає меж