Народний депутат Верховної Ради 9-го скликання з групи "За майбутнє" Антон Яценко поширював неправдиву інформацію про співробітниць виконавчого комітету Уманської міськради напередодні місцевих виборів.

Про це йдеться у відео на YouTube-каналі секретаря міськради Умані Людмили Кирилюк.

"Ми, жінки, які працюють в органах місцевого самоврядування, вважаємо негідним поведінку народного депутата Антона Яценка. У своїх кишенькових інтернет-ресурсах він поширює брехливу інформацію про жінок-співробітників міської ради. Це прямий тиск, в тому числі за статевою ознакою.

Ми звертаємося до Верховної Ради, а саме комітет з питань депутатської етики. Ми просимо, щоб розібралися в діях свого колеги Яценка, втрутилися в ситуацію, яка склалася на 200 виборчому окрузі. Ми вважаємо, що це є прямим тиском на органи місцевого самоврядування напередодні місцевих виборів", - зазначається у відеозверненні.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами працівниць міськради, "брехливими політичними технологіями" Яценко хоче дискредитувати жінок перед місцевими виборами, і це неприпустимо.

Крім того, у відео показано кілька скріншотів спілкування нардепа з жінками, де нібито Яценко називає їх повіями і каже, що вони надають інтимні послуги начальству.

ДОСИТЬ!!! Тиску, погроз та безпідставних звинувачень!!! Чоловік має бути чоловіком, навіть якщо він нардеп! #Uman ...

Geplaatst door Людмила Кирилюк op Dinsdag 21 januari 2020

Нагадаємо, що Антон Яценко прогуляв 90% голосувань у Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп Яценко пішов проти Зеленського через детектор брехні.

Також портал Знай.uа писав, що двоє нардепів з Одеси від "Слуги народу" провалили голосування в комітеті по антикорупційному закону.