Народний депутат від "Слуги народу" та водночас керівник студії "Мамахохотала" Роман Грищук заявив, що наразі робота парламенту паралізована, а виною стали 4 тисячі правок до законопроекту про ринок землі.

Про таке він заявив у своєму відеоблозі.

Відтак, за його словами, наразі до скандального законопроекту подано 4 тисячі поправок, при цьому, що за пленарний тиждень Рада може розглянути близько 600 правок. Водночас, зараз розглядається всього лише 180-правка. Додається, що доки усі вони не будуть розглянуті, у ВР не зможуть голосувати за інші законопроекти.

Роман Грищук, Facebook
Роман Грищук, Facebook

"Якщо політичні опоненти ОПЗЖ і БЮТ не знімуть свої правки, або частину правок, то майже до травня місяця робота Верховної Ради буде заблокована, тому що ми будемо розглядати тільки питання відкриття ринку землі", - зазначив Грищук.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Слуга народу" погрожував "дати п*зди" нардепу Кучеренку: чим ще прославився скандальний Ткаченко

Як повідомляв портал "Знай.ua", Новосад забула про зарплатний скандал і взялася за мову: "Середньостатистична Антоніна..."

Також "Знай.ua" писав, що Разумков не отримав зарплату і поскаржився на Тимошенко - "Вона вирішила...."