6 лютого під час розгляду в Верховній Раді законопроекту про ринок землі нардеп від "Слуги народу" Максим Ткаченко погрожував члену "Батьківщини" Олексію Кучеренку.

Так, трибуни і президія були заблоковані після початку сесії нардепами від "Батьківщини" і ОПЗЖ.

Кучеренко звернувся до першого заступника голови Ради Руслана Стефанчука з приводу нападу Артема Дмитрука на Сергія Власенка з проханням вплинути на свого колегу по фракції.

"А ви можете цього дебіла бородатого заспокоїти? Нехай культуризмом йде займається далі", - порадив нардеп.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У свою чергу Ткаченко відреагував на цю репліку і між ним і Кучеренком зав'язалася словесна перепалка, під час якої останній назвав "слуг народу" малолітніми клоунами.

"Щас за клоуна, бл*… За клоуна ви щас пі*ди отримаєте", - пригрозив Ткаченко.

Хто такий Максим Ткаченко

Нардеп від "Слуги народу" народився 24 січня 1983 року у Луганську. Вищу освіту отримав у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля, а також у Луганському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Потім працював журналістом.

Максим Ткаченко, iod.media
Максим Ткаченко, iod.media

До політичної кар'єри Ткаченко був продюсером, засновником і гендиректором компанії "Квартал-Концерт" і "Літній театр Морвокзал".

Крім того, він є концертним директором української співачки Тіни Кароль, продюсером українського гурту Без Обмежень, а також продюсером шоу Dinner Show Hotel Freedom.

Максим Ткаченко, Слово і Діло
Максим Ткаченко, Слово і Діло

Ще він очолював команду Володимира Зеленського на президентських виборах у Луганській області.

У жовтні 2019-го Ткаченко обійняв посаду радника секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Це призначення викликало багато суперечок і критики серед громадськості.

Так, в одному з інтерв'ю нардеп назвав терористів "Л/ДНР" чесними і порядними людьми, які можуть опинитися у нової влади після повернення під контроль Києва окупованих територій Донбасу.

Нагадаємо, через запланований розгляд закону про ринок землі біля трибуни сталася масова бійка за участю кількох нардепів.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп від "Слуги народу" Олександр Кабанов дивився серіал під час засідання Верховної Ради.

Також портал Знай.uа писав, що Кабмін взяли під посилену охорону після прослуховування Гончарука, Арахамія все пояснив.