Генеральний директор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко прокоментував скандальний ефір шоу "Право на владу" у четвер, 11 квітня, коли діючий президент Петро Порошенко буквально увірвався в студію.

Відповідний коментар він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Ефір - Право на Владу. Все як завжди - запрошені гості, не кандидати, експерти з різних сторін. І раптом за кілька хвилин до ефіру, з'являється представник АП - Горковенко біля воріт студії. І тут без мигалок і охорони у двір держ студії Довженка під'їжджають дві машини і виходить сам - Президент. При чому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статус - кандидата чи президента", - пише Ткаченко.

При цьому директор "плюсів" підкреслив, що опонент Порошенка Володимир
Зеленський у цей час перебуває у Парижі, готуючись до зустрічі із президентом Франції Еммануелем Макроном.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Далі починається феєричне. Прокурор Кулик звинувачує президента у перешкоджанні слідству у справі Курченко. Президент у традиційній для себе манері - звинувачує Кулика в порушенні правил.
Звільнений губернатор Одеської області - Степанов говорить про порушення під час виборчої кампанії, президент звинувачує Степанова та Саакашвілі в тому, що він - президент! зробив неправильний вибір.

"І ключовий момент шоу - у студії раптом лунає дзвінок від Зеленського. "...ви знали, що я в Парижі, чекаю вас 19-го квітня на стадіоні",- каже слуга народу у розмові.

Кандидат Зеленський непохитний і каже, що готовий до діалогу саме з кандидатом Поршенка, а останній - все ще намагається тиснути авторитетом президента і говорити про дебати згідно його формату.

"Право на владу" - всі тижня виборчої кампанії запрошувало Порошенко в ефір. У відповідь - мовчанка. Знаєте, мені соромно за цього президента більше, ніж за Януковича. А тому, що він двічі зрадив. Від Яника нічого не чекали, а цей - від своїх обіцянок нового чесного життя - прийшов у підсумку - не тільки до нових заробітків, використовуючи службове становище, але й до торгівлі цінностями, де плакати з Путіним - напереваги", - вважає Ткаченко.

Олександр Ткаченко

"Ви, пане Президент - думаєте ми - лохи? Ні. Вибирають - довіру. А довіри саме до вас - і немає. Є презирство і огида. У країні, яка зніме з себе вашу брехню, - це вже буде можливо. Пішов зворотний відлік - ще 9 днів", - резюмував Ткаченко.

Вот дал себе слово не писать больше в ФБ на фоне пограничной истерии вокруг выборов. Но не получилось🤷‍♂️ И все...

Geplaatst door Александр Ткаченко op Donderdag 11 april 2019

Нагадаємо, у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Юлія Тимошенко заявила, що готова допомогти майбутньому президенту України.

Також Знай.ua писав про те, що у конфлікті Зеленського та Манжосова з'явилися свідки.