У конфлікті Володимира Зеленського та його друга дитинства і співзасновник «Квартал 95» Дениса Манжосова з'явилися свідки.

За словами Манжосова, 11 квітня він дасть прес-конференцію, де багато розповість про слузі народу.


Український актор та ведучий Юрій Кот розповів, що особисто бачив сварку Зеленського та Манжосова. За його словами, в той день Манжосов, будучи п'яним, образив Зеленського.

Про це він розповів у своїх соцмережах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"От г*вно… Денис… Ну ти і г*вно. Я був свідком тієї ситуації, коли Манжосов напився і відверто нахамив Зеленському, звинувачуючи у всіх гріхах. Володя тоді сильно образився і вигнав його. Потім довгий час Денис шукав привід повернутися в Квартал, але команда його не пробачила", — пише Юрій Кот.

Також він говорить, що прес-конференція Манжосова буде проведена заради помсти Зеленському.

Варто нагадати, що У четвер, 11 квітня, стало відомо про те, що чинний прем'єр-міністр Владимир Гройсман не збирається у відставку в разі перемоги кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського. Принаймні, до виборів Верховної Ради, які відбудуться цієї осені.

Відповідаючи на питання про те, чи готовий він до заміни частини міністрів за президентською квотою, Гройсман зазначив, що це залежить від рішення глави держави, яке разом з тим повинно бути підтверджено парламентом.

Також прем'єр-міністр додав, що зараз не звертає уваги на президентські рейтинги, і запропонував дочекатися офіційних результатів виборів Центрвиборчкому. Цілком можливо, що він сподівається на перемогу Петра Порошенка.

Ще ми писали про те, що Володимир Зеленський вийде на дебати з Петром Порошенком лише за два дні до виборів.

Про це у відео-інтерв'ю Politeka розповів спікер Зе! штабу Дмитро Разумков.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

За його словами, команда Зеленського – люди законослухняні і діє в рамках законодавства, яке передбачає дебати 19 числа з 19 до 22 годин. Місце проведення дебатів було узгоджено двома кандидатами і мова йде про НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, Пальчевський показав, чим закінчаться дебати Зеленського з Порошенком

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко збив Зеленського фурою, але залишився позаду

Також Знай.ua" писав про те, що Порошенко відмовився від свого головного козиря" на виборах