У четвер, 11 квітня, у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства. В ефірі зачепили найгучніші корупційні скандали, які заглушили вибори, а також про кадрові пертурбації влади.

В судію несподівано завітав Петро Порошенко. Президент зламав сценарій ефіру і завітавши до студії, звернувся до свого опонента Володимира Зеленського із закликом прийти на дебати 14 квітня на стадіон "Олімпійський".

В ефірі програми "Право на владу" кандидат в президенти Володимир Зеленський поставив крапку в розмові про дебати. Він підтвердив свою присутність на НСК "Олімпійський" 19 квітня і нагадав, що Петро Порошенко прийняв цю пропозицію.

У відповідь на це Петро Порошенко заявив, що не слідкує за пересуваннями Зеленського, на що шоумен нагадав, що зараз мова про дебати. Далі обидва кандидати зійшлися у словесній перепалці, це продовжувалось доти, поки не витримала ведуча.

"Так, стоп! Вас не чути обох!", - не витримала Наталя Мосейчук.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Така заява звучить досить дивно в контексті хоча б останнього скандалу в Укроборонпромі. Як відомо, ніхто досі не поніс ніякого покарання, хоча журналістське розслідування рясніло прізвищами і фактами.

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.