В той час, коли Генеральна прокуратура та українські спецслужби не можуть довести справу корупції Порошенка до кінця, за справу взялися європейські та американські структури.

Антикорупційне розслідування відкрили Кіпрський суд, Британське агентство по шахрайству в особливо великих розмірах (SFO) і організація Євросоюзу по боротьбі з шахрайством (OLAF).

Про стало зрозуміло зі слів Юлії Тимошенко під час прес-конференції в Луцьку.

"Це, по суті, стало підсумком багаторічної корупції, яка здійснювалась президентом і його найближчими соратниками, бізнес-партнерами на оборонному бюджеті. Коли ЄС проти глави держави починає корупційне розслідування, це говорить про те, що силові структури в Україні, на жаль, не працюють. Генпрокуратура і СБУ перетворилися, по суті, в департаменти корпорації Roshen, які не мають ні волі, ні бажання розслідувати резонансні корупційні справи Порошенка і його оточення", - зазначає Юлія Тимошенко.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Вона зазначає, що для країни, яка змогла пережити важкі випробування, яка живе у війні і злиднях, допомога європейських партнерів дуже важлива. Те, що Порошенко підозрюють у корупції – неприйнятна ситуація.

До того ж, у США почали розслідування корупції оточення Петра Порошенка: "За всіма напрямками вже почали працювати інші держави, тоді як силові структури в Україні не працюють".

Юлія Тимошенко каже, що 7 років тому посаду міністра економіки займав чинний президент.

"Чужу людину на таку посаду не призначають. Янукович був вигнаний українським народом в Ростов-на-Дону, але залишився його спадкоємець - Петро Порошенко, який продовжив корупцію і покривав всю корупцію, яка була до того", - говорила Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» радить Порошенко гарненько подумати про можливу кримінальну відповідальність, забувши мрії про другу каденцію піти в депутати Європарламенту, адже корупція і шахрайство були на території ЄС з його участю". Про персональну відповідальність Юлія Тимошенко нагадала і Генеральній прокуратурі і Службі Безпеки України

Юлія Тимошенко на прес-конференції сказала, що по закінченню виборів новий гарант конституції зуміє розслідувати всі розкрадання і кожен, хто поцупив хоч копійку з бюджету країни, жорстко поплатиться.

юлія тимошенко
юлія тимошенко

"Всі будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Ми наведемо порядок, щоб більше ніхто не міг узяти що-небудь в Україні", - підсумувала Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, Зеленский, Порошенко і Тимошенко розповіли про сім'ю: підгузники, інтим та ЛГБТ

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Коломойський розповів про зв'язки з Тимошенко та Зеленським: 5 років розчарувань

Також "Знай.ua" писав про те, що Бойко хоче залізти до Тимошенко, навіть придумав привід