Відомий політолог Юрій Романенко прокоментував обшуки СБУ в офісі телеканалу "1+1". Так, на його думку, Олександр Дубинський повинен нагадати своєму колезі, президентові телеканалу Олександру Ткаченку про те, що закон "Про медіа" дозволить спалювати незручні канали.

"Дубинський написав, що на телеканалі 1+1 йде обшук СБУ. Нехай мимохідь нагадає своєму колезі Ткаченку, який проштовхує закон "Про медіа", що дає надзвичайні можливості закривати будь-які ЗМІ, блогерів, під приводом вигаданих і висмоктаних з пальця приводів. Тому що якщо СБУ трусить плюси зараз, то що буде, коли колишній генеральний менеджер плюсів протягне закон, який дозволить "спалювати" незручні канали разом із співробітниками, які зірвалися з котушок. Регочу", - написав Романенко в своєму Telegram-каналі.

У свою чергу сам Олександр Ткаченко вважає абсурдом обшуки СБУ у журналіста програми "Секретні матеріали" у справі прослушки прем'єра Олексія Гончарука, передає НВ.

"Це виглядає як абсурд і дуже поганий жарт. Бо якщо уявити, що журналісти могли займатися прослуховуванням, то тоді або держустанови потрібно перевіряти на предмет можливості таких операцій журналістами, або власне саме СБУ — на предмет адекватності дій, які вони зараз роблять. Крім обурення ця ситуація нічого більше не викликає", - заявив він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Олександр Ткаченко
Олександр Ткаченко

Нагадаємо, в СБУ пояснили, навіщо прийшли в офіс "1+1", журналісти теж не стали відмовчуватися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дубинський вважає, що закон про медіа, який ініціював міністр культури Володимир Бородянський, це механізм прямої цензури в російському аналогу.

Також портал Знай.uа писав, Дубинський заявив про обшуки СБУ в офісі "1+1".