Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський заявив, що закон про медіа, який нещодавно ініціював міністр культури Володимир Бородянський, це механізм прямої цензури в російському аналогу.

Таку думку нардеп висловив на своїй Facebook-сторінці.

"Пов'язані з офісом президента Телеграм-канали щосили намагаються переконати нас, що закон про медіа та закон про дезінформацію - спрямовані виключно на виявлення авторів анонімних Телеграм-каналів. Мовляв, все інше там ок. Ні, не ок. Ми маємо справу з примітивною маніпуляцією, коли криками про комара намагаються відволікти від скаженого собаки. Закон про медіа + закон про дезінформацію це механізм прямої цензури, в гіршому російському аналогу", - написав Дубинський.

скріншот з Facebook Олександра Дубинського

Нагадаємо, що Ігор Лесєв розкритикував міністра Бородянського за законопроект про ЗМІ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп від "Слуги народу" Максим Бужанський заявив, що законопроект про роботу ЗМІ може обернутися крахом всієї влади.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Бородянський особисто ініціював звільнення з посади голови наглядової ради Українського культурного фонду колишньої першої леді країни Марини Порошенко.