Президентська партія "Слуга народу" перемогла на дострокових виборах до парламенту з рекордним результатом й тепер самостійно може сформувати більшість у новій Раді. Від партії буде 254 депутати, що може мати й негативні наслідки, наприклад, конфлікти.

Однак, лідер "Слуги народу" Дмитро Разумков заявив, що у партії немає тенденцій до розколу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином він відреагував на спори між новообраними депутатами від "Слуги народу" Давидом Арахамією і Олександрои Дубинським.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Попри те, що говорять про "розкол" – це некоректно. Адже це партійна дискусія. Вона була раніше і зараз. Дискусії не шкодять партії, не шкодять суспільству або державі... Ми можемо проводити їх в офісі, і навіть на ефірах. Це інший підхід до публічної політики", – пояснив Дмитро Разумков

Дубинський
Дубинський

Зазначимо, що Олександр Дубінський публічно звинуватив свого колегу по партії Давида Арахамію в некомпетентності. Інцидент стався в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1". Олександр Дубинський двічі згадував Давида Арахамію в негативному контексті. Спочатку сказав, що його однопартієць обманює телеглядачів і студію, оскільки не розуміє, як працює державний земельний кадастр, а потім звинуватив у лобіюванні індійського інвестора Лакшмі Мітталя.

Нагадаємо, що Зеленський вимагає Нормандського формату: "Світ побачив, хто миру не хоче".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кремль відзвітував про розмову Путіна з Зеленським: що президенти обговорили за версією Росії.

Також Знай.uа" писав, що Зеленський зробив резонансну заяву по Криму: "Родини зберуться за одним столом".