Президент України Володимир Зеленський звернувся до лідерів Франції, Німеччини та Росії з вимогою якомога швидше провести зустріч для відновлення переговорів у Нормандському форматі.

Про це йдеться у пості на сторінці президента у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як зауважив Зеленський, загибель чотирьох бійців ЗСУ на Донбасі не лише підриває можливість перемир’я, але й переговорного процесу в цілому.

Володимир Зеленський - президент України

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Україна щиро прагне миру. І наше прагнення незмінне. Сьогодні весь світ побачив, хто саме миру не хоче" - написав він.

"Саме тому я закликаю лідерів країн-учасниць Нормандського переговорного формату – Еммануеля Макрона, Ангелу Меркель та Володимира Путіна – якомога швидше зібратися для відновлення перемовин" - заявив президент.

Нагадаємо, за останню добу на Донбасі бойовики влаштували нове пекло. Не дивлячись на Мінські угоди та заборону використовувати певні види зброї, окупанти накрили вогнем позиції українських захисників. Загинуло четверо воїнів.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт висловився про роздані Зеленським посади в оборонній галузі.

Також Знай.ua писав про те, що президент України Володимир Зеленський в зв'язку з загибеллю моряків звернувся до Путіна.