На Донбасі унаслідок обстрілів з боку бойовиківзагинули четверо українських бійців.

Про це повідомили у Штабі ООС.

За даними Штабу, окупанти гатили з забороненоъ зброї протягом години по позиціях українських захисників.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

боєприпаси

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"О 00.45 протягом майже години ворог застосовував озброєння БМП, гранатомети, великокаліберній кулемети та стрілецьку зброю по наших оборонцях села Богданівка Донецької області. О 10.20 російські окупанти розпочали обстріл з РПГ поблизу Павлополя. Із сумом повідомляємо, що внаслідок ворожих обстрілів сьогодні, за наявною інформацією, четверо наших героїв отримали поранення несумісні з життям", – йдеться у звіті Штабу ООС.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

обстріляне селище

В Міноборони зазначають, що протягом доби, що минула, на лінії бойового зіткнення зафіксовано суттєве зменшення провокаційного вогню з боку окупантів. Російсько-окупаційні війська вчора двічі порушили "режим тиші".

Нагадаємо, експерт прокоментував нові призначення Зеленського і оборонній сфері.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін розкритикував вихід США із договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності.

Також Знай.ua писав про те, що експерти розповіли про нове вторгнення Путіна та до чого має бути готовий президент Зеленський.