З Донбасу прийшли вельми цікаві новини. Так, з'явилася інформація, що в терористичному угрупованню "ДНР" фактично утворилася проросійська опозиція.

"Це фашистський бандерівський путч, організований українськими олігархами, за підтримки проклятих євро-американських імперіалістів", - кричав на опозиційному мітингу в Донецьку один з експресивних протестувальників.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Буржуазні провокатори почали кампанію по впихиванию Донбасу до складу бандерівської укропии". Це цікаво послухати хоча б заради лексики. У програмі "Донбас.Реалії" від Радіо Свобода повідомляється про появу так званої проросійської опозиції.

Відомо, що в кінці липня у Донецьку не дали провести мітинг проти повернення окупованих територій до складу України. Чому сепаратисти бояться зміни курсу донбаських псевдо- "республік"? І як ватажки угруповань "ЛНР" і "ДНР" Пушилин і Пасічник обґрунтовують необхідність так званого "особливого статусу" Донбасу? Відповідь спробували знайти журналісти:

Нагадаємо, Путін готує повномасштабне вторгнення: що терміново повинен зробити Зеленський.

Як повідомляв Знай.uа "Замах" на Зеленського: Разумков розповів, що з президентом.

Знай.uа писав, Порошенко впровадив до Зеленського свою агентуру, яка підставляє нового президента, - журналіст.