Радники переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського дали розгорнуте інтерв'ю виданню "Комсомольская Правда", де відповіли на нагальні питання. З журналістами спілкувалися такі члени Зе!Команди Олександр Данилюк і Айварас Абромавічус. Йшлося про російськиі паспорти для "ЛДНР", співпрацю з МВФ і заміні Юрія Луценка.

Російські паспорти для "ЛДНР"
Екс-міністр фінансів Олександр Данилюк назвав цей хід Путіна "Промацуванням грунту. За словами Данилюка, це - чиста провокація, яка була задумана задля зриву Мінських домовленостей. Відповідати на провокації Путіна ні Зеленський, ні його команда не збираються.

Штаб Володимира Зеленського

Хто замість Луценка?
"Окрема позиція щодо Юрія Луценка. Я розумію, що зараз є колосальне бажання істеблішменту зберегти статус-кво. Але Володимир (Зеленський) під час оголошення результатів виборів зробив важливу заяву: він вважає, що Луценко - людина минулого. І він, якщо хоче, може повернутися в політику, але точно повинен піти з посади генерального прокурора, куди повинні прийти люди, які проведуть реальну реформу… " - розповідає Данилюк.

Команда Володимира Зеленського розраховує на перегляд програми stand by МВФ в травні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Що буде зі співпрацею з МВФ?
- Звісно, позиція - продовжувати взаємодію. Ми розраховуємо на успішне ревю в травні, - сказав Олександр Данилюк. Екс-міністр додав, що все-таки очікують виплат, і якщо проголосують рішення Зе!Команди з незаконного збагачення, то піде один з найбільш великий ризик.

Нагадаємо, що Володимира Зеленського закликали стратити всіх, хто заробляє на війні: "Народ йому аплодував".

Як повідомляв "Знай.іа", Лобода Басков, Топалов та інші привітали Зеленського: фото.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський кинув виклик Путіну, - євродепутат.