Під час офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Папи Римського Франциска українському коміку і політику вдалося розсмішити голову Католицької церкви.

Відповідне відео з зустрічі поширюється в соціальній мережі Twitter.

На відео видно, що Зеленський веде з верховним понтифіком приватну бесіду. Посередником в розмові виступає перекладач-францисканський монах. Зрозумівши репліку українського президента, Франциск розсміявся і зробив характерний жест руками.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зміст цієї бесіди не оголошувався, тому залишається невідомим, чи Зеленський пожартував, чи Папа Римський знайшов інший привід для сміху.

Папа Римський Франциск і Володимир Зеленський

Також Володимир Зеленський обговорив з Франциском питання мирного врегулювання конфлікту на Сході України. Президент попросив понтифіка посприяти звільненню українців, полонених на окупованих територіях Донбасу, в анексованому Криму і в Росії.

Нагадаємо, раніше Зеленський вирушив з візитом до Папи Римського, деталі поїздки в Італію та Ватикан.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після усунення Філарета Зеленський вилітає до Папи Римського Франциска.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський зважився попросити у Папи Римського допомоги в звільненні від рук Путіна.