Народний депутат Сергій Шахов нещодавно звернувся із терміновим попередженням до Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Башлика Денису Олександровичу. У листі йшлося про факт виявлення корупційної діяльності та вимогу не допустити подальших наслідків.

Мова йшла про Рудя Всеволода Всеволодовича, якого, до речі, було внесено до реєстру корупціонерів НАЗК. Як зазначає Шахов, постанова Сєвєродонецького міського суду Луганської області оскаржена не була та набрала законної сили.

Сергій Шахов
Сергій Шахов

"КУпАП зазначено в главі 13-А адміністративні правопорушення пов’язані з корупцією, однією з них є ст. 172-6 "Порушення вимог фінансового контролю" Пунктом 5 частини другої ст. 19 ЗУ "Про державну службу" визначено обмеження щодо вступу осіб на державну службу, а саме: на державну службу не може вступати особа, яка піддалася адміністративному стягненню за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили. Додатково потрібно зазначити, що Рудь Всеволод Всеволодович потребує додаткової перевірки з причин перебування у 2014 році в рядах партії регіонів по 106 округу виборів народних депутатів України", - цитує документ політик.

Слід відзначити, що Рудь також за певними даними здійснює діяльність у сфері права за місцем свого проживання.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Сергій Шахов, скріншот із відео
Сергій Шахов, скріншот із відео

Вся вище зазначена інформація доступна для кожного в мережі Інтернет.

"Якщо з боку Держгеокадастру не будуть прийняті заходи до виключення Рудя Всеволода Всеволодовича зі списку учасників допущених до проходження конкурсу на зайняття посади начальника Головного управління Держгеокадастру у Луганській області залишаю за собою право звернутися до правоохоронних органів з метою протидії корупції в органах державної влади", - підсумував Шахов.

Нагадаємо, президента дивом врятували від замаху.

Як повідомляв Знай.ua, вбрання Зеленської на прийомі у Папи Римського викликало масові обговорення.

Також Знай.ua писав, що Стефанчук невдало пожартував над Тимошенко.