Як відомо, нещодавно міністр освіти Анна Новосад придбала в Києві квартиру майже за мільйон гривень, а це в свою чергу викликало шквал негативного обговорення в соцмережах. Адже саме вона раніше заявляла, що не може за 36 тисяч гривень утримувати власну дитину.

Наразі ж стало відомо, що купила Новосад помешкання собі не деінде, а як на скандальній ділянці Києві, де ще до 2015 року росли дерева та мав бути величезний парк. Щоправда, кияни його так і не побачили, бо на місці лісопосадки з'явився перший будинок ЖК "Автограф", який й почав "еру" масового вирубування дерева на території.

Фото з місця будівництва

Попри протести громадськості, у забудовника виявилися всі необхідні дозволи й документи. І хоча по незаконній вирубці дерев були відкриті три кримінальних справи, місцевих активістів вдалося "утихомирити", а незабаром і розв'язувати питання з суддями.

Однак, скандальний забудовник прославився не тільки вирубкою дерев. Виявилося, що при будівництві ЖК "Автограф" до бюджету не було виділено податків на суму 5 209 499 гривень, а вдалося це все зробити за допомогою різноманітних махінацій з іншими не менш скандальними забудовниками та підприємцями.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у декларації Новосад замість "маленької" зарплати спливла столична квартира, виправдовуватися пізно

Як повідомляв Знай.uа скандальний законопроєкт ринку землі залишив нардепів без роботи, подробиці.

Знай.uа писав, Новосад забула про зарплатний скандал і взялася за мову.