Європейський Союз планує зняти санкції з екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова та екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького. Про це повідомив брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяка в Twitter.

Згідно з даними журналіста, син екс-президента Віктора Януковича Олександр залишиться в списку санкцій на пів року, сам же Віктор Янукович і ще 8 осіб — на рік.

Микола Азаров
Микола Азаров

"Є угода про виключення колишнього прем'єр-міністра України Азарова і екс-міністра енергетики Ставицького зі списку санкцій ЄС. Олександр Янукович залишиться в списку на 6 місяців. 9 інших, у т. ч. його батько, на 12 місяців. Повинно бути підтверджено наступного тижня", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що ЄС готується зняти санкції з Азарова, Ставицького і Олександра Януковича, сина колишнього президента України. Крім того, ЄС може виключити з свого санкційного списку колишнього віце-прем'єр-міністра України Сергія Арбузова, колишнього міністра доходів Олександра Клименка, колишнього генерального прокурора Віктора Пшонку і його сина Артема.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скріншот: Twitter
Скріншот: Twitter

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Джокер виклав листування з Марусею Звіробій - обіцяє "валити" Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Траурне вбрання" Олени Зеленської: чи порушила дрес-код перша леді у Ватикані

Також "Знай.ua" писав, Зеленського змусили виправдовуватися за "слуг народу": "Зашкварився"