У понеділок, 11 лютого главу Офісу президента Андрія Богдана звільнили з посади. Про це свідчить указ президента України Володимира Зеленського. Його крісло зайняв помічник президента Андрій Єрмак. Офіційних причин, по яких він прийняв таке рішення не розголошують.

Відставку глави Офісу президента Андрія Богдана активно обговорюють в мережі. Українці в честь події влаштували цілий парад мемів і фотожаб.

Мем

Мем

В соцмережах пишуть про те, що в Україні з'явився "новий Богдан", якого звуть його Андрієм Єрмаком. Відзначають, що тут головне, що "новий Богдан" - досі Андрій. Деякі користувачі називають відставку Богдана - "доброю новиною", деякі навпаки шкодують, що по Офісу Президента пішов "професіонал".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мем

Мем

Мем

Мем

Мем

Мем

Мем

Мем

Мем

до речі, за деякою інформацією, напередодні відставки Андрій Богдан мав дуже неприємну розмову з Володимиром Зеленським, після якого глава ВП зібрав своїх заступників і сказав, що тепер "кожен сам за себе".

Також, незважаючи на дружні стосунки з Володимиром Зеленським, керівник ОП регулярно влаштовував скандали, пише "Апостроф". При цьому діставалося не тільки підлеглим Богдана, але і практично всім людям, які входили у близьке оточення президента.

Подейкують, що у Андрія Богдана були непрості стосунки з Андрієм Єрмаком і главою СБУ Іваном Бакановым, з останнім вони, за чутками, навіть побилися.

"Є інформація, що останнім часом Богдан конфліктував з "кварталівцями" в команді президента. Зеленський не любить конфліктів, тому було прийнято таке рішення", - відзначають експерти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що глава Офісу президента Андрій Богдан іде у відставку, - ЗМІ.