Плітки про можливу відставку глави Офісу президента Андрія Богдана не дають українцям спокою ще з літа. Але цього разу, все може бути значно серйозніше. Пр це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела у владі. Так, глава ОП дійсно написав заяву про відставку.

"Богдан написав заяву. На цей раз офіційно … До ранку все повинно вже стати зрозуміло, ймовірність велика", – сказав він.

Андрій Богдан, фото: 112.ua
Андрій Богдан, фото: 112.ua

На даний момент заяву нібито не прийнято главою держави. Але джерело в оточенні президента Володимира Зеленського зазначає, що на відміну від попередніх чуток про звільнення глави ОП, на цей раз він "не став би категорично спростовувати цю інформацію".

Нагадаємо, про відставку Богдана на початку серпня повідомляло агентство "Інтерфакс-Україна" джерело в Офісі президента. А видання НВ опублікувало фото самого заяви, написаного нібито Богданом. Президент України Володимир Зеленський підтвердив існування такої заяви, але уточнив, що подібні заяви наперед написали усі члени його команди.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що голова Офісу президента Андрій Богдан йде у відставку, - ЗМІ.