Новий глава Офісу президента Андрій Єрмак в середу, 12 лютого, сказав, що рішення про зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним український президент Володимир Зеленський буде приймати самостійно. Про це новий глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив під час брифінгу.

Андрій Єрмак - фото Знай.ua
Андрій Єрмак - фото Знай.ua

За словами нового помічника Зеленського, український лідер сам вирішить, чи зустрічатись із президентом країни-агресора. Він підкреслив, що ця з устріч може стати кроком для отримання дійсних результатів від переговорів в нормандському форматі.

Андрій Єрмак - фото Знай.ua
Андрій Єрмак - фото Знай.ua

"Що стосується зустрічі з Путіним, це рішення буде приймати президент. Якщо він буде бачити, що ця зустріч необхідна, вона може стати кроком для отримання дійсних результатів від переговорів в нормандському форматі, ми цього не виключаємо, але поки ніяких розмов на цю тему не було", - заявив Єрмак.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Андрій Єрмак - фото Знай.ua
Андрій Єрмак - фото Знай.ua

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що зустріч Путіна і Зеленського можуть погодити в будь-який момент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Єрмак заговорив про повернення Донбасу, що пропонує новий помічник Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, новий глава ВП Єрмак водить дружбу з Зеленським, хрестив сина Тищенко і тусить з зірками шоу-бізу.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський дав свою оцінку звільнення Богдана і призначенням Єрмака .