Новий глава Офісу президента Андрій Єрмак в середу, 12 лютого, влаштує брифінг на Банковій в Києві. На брифінг зібралося понад 100 як українських, так і іноземних журналістів.

Про це повідомляє кореспондент Знай. ua з місця подій.

"Принципи, які задекларував президент Зеленський, вони є незмінними. Вони залишаються такими, які вони були напередодні саміту в Парижі, тому сьогодні, якщо ми говоримо про інтеграцію, вибори як фінальну крапку, я ще раз хочу повторити. Відповідно до українського законодавства неможливо проводити вибори, якщо на території є будь-які іноземні військові угруповання, є будь-які озброєні люди і кордон України не знаходиться під контролем уряду України", - стверджує Єрмак.

Він підкреслив, що це записано в українському законодавстві та вибори планують проводити на 100% відповідає українському законодавству.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми повинні зробити з Донбасу, з місця, яке сьогодні у всьому світі асоціюється з війною, зробити дійсно квітучий край, край, у якому буде розвиватися економіка. У нас є така мрія, що після закінчення війни, після повернення територій, після встановлення контролю за українським кордоном ми дійсно хочемо зробити там сучасний економічний ХАБ, може завести якісь нові технології, нові бізнеси. Це наша територія і вона заслуговує на те, щоб отримати друге життя", - говорить Єрмак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський звільнив Богдана і відразу знайшов заміну - хто очолив Офіс президента.

Як повідомляв Знай. ua, новий глава ВП Єрмак водить дружбу з Зеленським, хрестив сина Тищенко і тусить з зірками шоу-бізу.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський дав свою оцінку звільнення Богдана і призначенням Єрмака .