У середу, 12 лютого, мало відбутися засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, на якому планувалося заслухати звіт в.о. Голови ДФС Дениса Гутенка.

Однак, засідання було зірване через звільнення Гутенка з посади, яке відбулося всього за годину до засідання Комітету. Причому, депутати дізналися про те, що Гутенка не буде, за пів години до початку засідання, і дізналися через WhatsApp.

Про такий бардак ″країни у смартфоні″ розповів народний депутат від партії "Слуга народу" Андрій Холодов на своїй сторінці у Facebook.

Холодов зазначив, що з організацією роботи Комітету вийшов повний безпорядок. Засідання було зірване через, за словами нардепа, сумнівну причину. Мало того, що депутати не заслухали звіт Гутенка, про інші питання порядку денного вирішили чомусь також забути.

Тому, депутати вирішили розібратися, хто і для чого зірвав засідання податкового комітету.

″Загалом, депутати, які сьогодні прийшли на роботу - на засідання податкового Комітету - вирішили звернутися до Регламентного комітету ВРУ з проханням розглянути питання зриву засідання податкового комітету і питання правової відповідальності за це. Так справа не піде″, - заявив Холодов.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сегодня на 14.00 было запланировано заседание Комитета по вопросам финансов, налоговой и таможенной...

Geplaatst door Андрій Холодов op Woensdag 12 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Холодов показав, як Одеська митниця щодня "мінусує" держбюджет на мільйони гривень

Як повідомляв портал Знай.ua, "слуга народу" Холодов оголосив війну головному митнику Нефьодову

Також Знай.ua писав, Холодов показав нахабні схеми на митниці.