Народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Холодов, якого в народі ще називають "тютюновим королем", заявив, що вкрай незадоволений роботою глави Митної служби України Максима Нефьодова, адже практично кожного дня з'являються нові кримінальні схеми, а він ніяк не реагує.

Про таке він написав на власній Facebook-сторінці

За його словами, він нещодавно написав про контрабанду на митниці Одеси, і наразі вони придумали нову схему, які незаконно заробляти гроші

"Друзі вже жартують, що я так атакую ​​Нефьодова, ніби він винен мені грошей. У мене чисто професійні претензії до його роботи і роботи митниці в цілому. Ось на днях я написав про схеми на Одеській митниці, назвав компанії і навіть номери декларацій. Контрабандисти відразу ж відреагували - почали заводити нові, не засвічені компанії. Так на Одеській митниці з'явилася ТОВ "Долароса". Вона розмитнює товар і потім реалізує його за готівку, а свій податковий кредит продає", - написав обурено він.

Максим Нефьодов, фото: 112.ua
Максим Нефьодов, фото: 112.ua

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відтак, він додав, що незабаром все закінчиться, бо він вже чимало назбирав різноманітної інформації.

"Ця гра дуже сумно закінчиться. І швидко. Я публічно прошу податкову і митну служби відреагувати на цю інформацію. А організаторам схем передайте, що і про нові їх "майданчиках" ми дізнаємося. До речі, я багато говорив про зловживання на Одеській та Київській митницях. Але зараз мені вже починає надходити і цікава інформація про інших підрозділах митної служби", - підсумував нардеп.

Скріншот допису

Нагадаємо, Холодов звинуватив головного митника Нефедова в страшному злочині.

Як повідомляв Знай. ua, "Слуга" Холодов попросив українців "здавати" точки з цигарками, або залишитися без лікарень і доріг.

Також Знай. ua писав, що Нефьодов все пропускає повз вуха, нардеп Холодів показав нахабні схеми на митниці.