Днями скандально відомий народний депутат від «Опозиційною платформи - За життя» Ілля Кива знову відзначився своєю витівкою. Цього разу дававши інтерв'ю він запропонував свої незвичні способи оплати комуналки.

На питання, на скільки вистачить трьох собак порід німецька вівчарка, чихуахуа і пекінес звичайний для того, щоб оплатити комунальні платежі, він відповів, що на півроку має вистачити за умови, що вони породисті. Якщо ж «напівкровки», то місяці на три, вважає він.

проте на цьому він не зупинився і запропонував свої способи оплати комуналки. Окрім відловлювання голубів для цирків, за словами Іллі Киви, можна піти продати нирку або печінку. Але оскільки в Україні це заборонено, порадив переїхати в Молдову і тоді можна буде прожити ще мінімум півтора року не переймаючись комуналкою.

Поради Киви

Скільки собачої валюти потрібно зібрати, аби оплатити комуналку? Відповідь на це запитання знає Ілля Кива

Geplaatst door hromadske.ua op Dinsdag 4 februari 2020

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в партії "Слуга народу" з'явилася унікальна людина, з "унікальними" ідеями. 25-річний нардеп Євген Брагар побував на одному із соціальних ток-шоу, де розповів, як людям жити без субсидії.

Також "Знай.ua" писав, що конфлікт між народним депутатом Іллею Кивою і ветераном АТО в центрі Києва отримав несподіване продовження.