В українському суспільстві вже давно назріла гостра проблема дуже високих тарифів на комунальні послуги. Люди збирають останні копійки і лізуть з головою у величезні кредити, щоб виплатити заборгованість.

Здавалося б, у країні змінилася влада, до управління прийшли люди, які обіцяли знизити тарифи. Навіть сам президент Володимир Зеленський звертався до уряду Олексія Гончарука, для якнайшвидшого вирішення проблеми з "платіжками".

Комуналка, фото: 5 канал
Комуналка, фото: 5 канал

Проте, все не так просто, в партії "Слуга народу" з'явилася унікальна людина, з "унікальними" ідеями. 25-річний нардеп Євген Брагар побував на одному із соціальних ток-шоу, де розповів, як людям жити без субсидії.

"Якщо елітної породи у дворі собака, вона може його продати, в будь-який момент і спокійно оплатити комуналку.", - відповів Євген Брагар, під гучний сміх глядачів та ведучого.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відомо, що перед цією відповіддю, до студії змогла додзвонитися самотня жінка, яка живе одна і отримує 2000 гривень пенсії. Вона поставила, здавалося б, просте питання про те, як вижити, однак таких слів не очікував ніхто.

Нагадаємо, Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука: у справі з'явилися несподівані деталі.

Як повідомляв Знай.uа в Україні заборонять продаж сигарет особам, які не досягли 21 року.

Знай.uа писав, у Харкові тарифи на тепло зроблять стрибок у несподівану сторону, такого ще не було.