Нардепа від фракції "Слуга народу" Павла Павлиша спіймали за скандальним листуванням з заступником міністра охорони здоров'я Андрієм Семиволосом. Фото листування опублікувала "Відкрита Україна".

У листуванні Семиволос скаржиться, що такий собі "Міша", а єдиний нардеп у профільному комітеті - голова Комітету Верховної ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький, збирається "в нахабну ділити бюджет".

Павлиш радить колезі не виконувати "маячні команди" і "вмикати дурня". У відповідь Семиволос пояснює, що "якщо хоче всидіти в кріслі" – треба виконувати.

нардеп Павло Павлиш, фото: "Відкрита Україна"
нардеп Павло Павлиш, фото: "Відкрита Україна"

Повна стенограма листування:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Павлиш: "Привіт, як справи?";

Семиволос: "Так собі";

Павлиш: "А що трапилося?";

Семиволос: "Міша за*бав до гикавки, хоче в нахабну бюджет ділити, дає маячні команди";

Павлиш: "Так не виконуй, вмикай дурня";

Семиволос: "Якщо хочу всидіти в кріслі, то потрібно виконувати, тут можна добре прибарахлитися, онукам вистачить, але за пару його моментів поклав у ящик, сказав типу віддав у департамент)) він мені за них наярює, кажу роблю))";

Павлиш: "зрозуміло, тримайся. Може на вихідних підемо з М***, вони хороші…".

Нагадаємо, що таємну переписку Гончарука з колегою злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп Ілля Ківа зайшов в один з київських ресторанів, де влаштував бійку з ветераном АТО Михайлом Майманом.

Також портал Знай.uа писав, що Жана Беленюка з "Слуги народу" застали за дивним заняттям у Раді.