У мережі оприлюднили унікальну фотографію документа, в якому йдеться ніби про те, що військовим Збройних сил України буде заборонено критикувати теперішню владу.

Відповідну світлину на власній Facebook-сторінці опублікував ветеран АТО Олексій Петров.

"З огляду на все, хтось надув щоки й вирішив питання кардинально. По-радянськи. "Всім мовчати! Раз, два!" Ось таке цікаве творіння совкового замполітівського агітпрому винесло прибоєм Telegram-каналів. Що заважає бійцеві завести анонімний акаунт?" – написав він, додавши документ із розпорядженням.

Володимир Зеленський, фото: AFP
Володимир Зеленський, фото: AFP

Зокрема, в ньому йдеться про те, що військовим забороняється висловлюватися негативно щодо української влади, навіть поза службою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Провести роз'яснення зі 100% особового складу щодо утримання від оціночних висловлювань (коментарів, виступів, повідомлень), обговорень (зокрема за допомогою інтернет-ресурсів, ЗМІ) про дії вищого військово-політичного керівництва країни, керівників (начальників) усіх рівнів", – йдеться в оприлюдненому документі.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в опозицію до "слуг народу" стали їхні бабусі — не хочуть продавати землю

Як повідомляв портал "Знай.ua", Білецький з Нацкорпусу розкрив тактику влади і став на захист аграріїв під Радою

Також "Знай.ua" писав, що Романенко пояснив відставку Богдана: "Від перестановки ліжок в борделі нічого не поміняється"