Відставка глави Офісу президента Андрія Богдана буде знаковим етапом для Володимира Зеленського, який почав міняти команду, що привела його до влади, адже Богдан був драйвером його перемоги. Однак, від цієї "зміни ліжок" нічого принципово не поміняється.

Таку думку висловив політолог Юрій Романенко в інтерв'ю Politeka On-line.

"Які відчуття можуть бути від того, що у відповідному в закладі поміняли ліжка? Якщо в борделі ліжка міняють - то що змінюється? Так і тут. Ми поміняли одну людину на іншу. Думаю, це буде знаковий етап для Зеленського. У сенсі, що він починає змінювати ту команду, яка привела його до влади. А Богдан був драйвером його перемоги. Це ні для кого не секрет. Саме в такому ключі - це знакова річ", - зазначив він.

У той же час Романенко впевнений, що Богдан не буде ставати в опозицію до Зеленського.

"Він не піде в опозицію. Багато чуток щодо того, що він може піти в Кабмін. Але мені здається, що цього не буде. А причиною цього є те, що він пішов не дуже красиво. Є така інформація - Зеленський фактично змусив його піти. Це була конфліктна ситуація для Богдана. Зрозуміло, що він не хотів цього, не маючи золотого парашуту", - підкреслив політолог.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Експерт пояснив, що у Богдана було досить багато промахів. І сам він є конфліктною людиною, що зараз "не на руку" Зеленському.

"У Богдана було досить багато промахів. Насамперед - комунікаційних. Плюс він сам по собі конфліктний. А президенту потрібно грати більш збалансовану гру. І Єрмак для цього підходить більше, ніж Богдан. Настав час балансів. Якщо порівнювати з часами Богдана, і порівняти з тим, що буде при Єрмакові, то це буде суттєва різниця. Єрмак - це людина, якв буде вибудовувати баланс", - уточнив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський прокоментував відставку Богдана та призначення Єрмака

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський анонсував масштабну чистку у "Слузі народу"

Також Знай.ua писав, як відставка Андрія Богдана вплине на політичний курс України