Журналіст, бізнесмен і претендент на посаду мера Києва Андрій Пальчевський розповів про відставку Андрія Богдана і призначення Єрмака. Відповідний коментар він дав в ефірі Politeka Online.

"Це дуже серйозне явище в нашому житті, що нарешті президент Зеленський наважився зробити крок у спробі завоювати любов України вдруге. У нього не вийде це зробити, це вже абсолютно ясно, але таким рухом він може хоча б утриматися при владі", - говорить Пальчевський.

Експерт вважає, що саме дивні витівки Богдана почасти й загнали рейтинг президента Зеленського "під плінтус".

"Тепер вистачить у нового керівника адміністрації Андрія Єрмака підтримки? Йому буде дуже важко. Настрій у нього не добросердий, а тривожне. Зеленський зрозумів, що до початку 2020 року Андрій Богдан зосередив у своїх руках необмежену владу і за допомогою товаришів було зрозуміло, що людина, у якого такі морально-етичні стандарти, як у Андрія Богдана, не може знаходитися поряд з президентом країни, не може його обіймати і не може його компрометувати всією цією риторикою, яка зазвичай складається з матюків і на "ти", - каже Пальчевський.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Він зазначив, що проти призначення Богдана виступав головний політичний союзник України – США. І Пальчевський переконаний, що призначення Богдана було ледь не фатальною помилкою президента Зеленського.

"Зеленський просто розгрібає залишки своєї популярності і якщо Єрмак буде людиною тихим, у нас є шанс. При цьому Коломойському у відповідності з нашою народною філософією "не роби добра – не отримаєш зла", за законами політичного життя, як людина, який допоміг Зеленському стати президентом, повинен перший злетіти. І він злетить. Цей Закон універсальний. Я думаю що його місце в цьому році займе Ахметов", - вважає він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкрив причини обшуків на 1+1.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський зробив гучну заяву через коронавірус в Україні.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський з гучним закликом звернувся до українців.